Dom / Aktualności / Wystawa Aktualności / XIV SNEC 2020

XIV SNEC 2020

Aktualizacja:07-04-2022
Streszczenie:Szanghaj, Chiny (8 sierpnia ten -10.2020) – SNEC 14. (2020), International Photovoltaic Power EXPO odbyło się z sukcesem. Jako główny gracz na światowym rynku falowników fotowoltaicznych, firma Deye ponownie wzięła udział w tym wydarzeniu i zaprez......

Jako główny gracz na światowym rynku falowników fotowoltaicznych, firma Deye ponownie wzięła udział w tym wydarzeniu i zaprezentowała szeroką gamę falowników sieciowych o mocy 1-80 kW, falowników hybrydowych 3,6-12 kW oraz mikroinwerterów 500-2000 W do zastosowań domowych i aplikacje komercyjne. Podczas wystawy stoisko Deye cieszyło się dużym zainteresowaniem zwiedzających. Ponadto inżynierowie Deye zapewnili profesjonalne i cierpliwe wyjaśnienia dotyczące zastosowania produktów.

Hybrydowy inwerter Deye cechuje się przyjaznością dla użytkownika, możliwościami, inteligencją i bezpieczeństwem. Dzięki kolorowym dotykowym wskaźnikom LCD i diodom LED, o stopniu ochrony IP65, operatorzy mogą łatwo przeglądać informacje o systemie, takie jak PV V / F, bateria V / f i tak dalej.

W przypadku falownika hybrydowego Deye 5KW jego max. ciągły prąd ładowania i rozładowania do 120A. przyjmuje algorytm kontroli spadku częstotliwości, umożliwiając max. 16 sztuk równolegle, aby poprawić moc systemu. Dzięki wbudowanej konstrukcji portu GEN podłączenie generatora diesla staje się łatwe. Tymczasem może być używany jako port wyjściowy — inteligentne obciążenie. Pozwala także na modernizację istniejącego systemu słonecznego za pomocą pary AC lub DC.

Dla inwerterów stringowych wyposażony jest w lokalne graficzne wskaźniki LCD i LED, funkcję zero-eksport. Stosunek DC/AC do 1,3 dla wyższych plonów. co ważniejsze, obsługuje aplikację VSG, przystosowaną do słabego obszaru sieci.

Ningbo Deye Inverter Technology Co., Ltd, założona w 2007 roku i należy do Deye Group, kapitał zakładowy wynosi 60 milionów RMB, jest chińskim przedsiębiorstwem high-tech.

Dzięki silnemu zespołowi badawczemu i produkcyjnemu falowniki Deye są instalowane w ponad 46 krajach na całym świecie i cieszymy się dobrą opinią naszych klientów, szczególnie w USA, Afryce Południowej, Pakistanie i tak dalej.